Blog

TEMİZLENEBİLİR GİYOTİN CAM BALKON

Eliz, profesyonel ve detaylı çalışmaları sonucunda kullanıcı deneyimini esas aldığı temizlenebilir giyotin cam sistemlerini geliştirdi. Eliz’in temizlenebilir giyotin cam sistemleri, özel ve fonksiyonel bir yapıdadır.

CAM BALKON TEMİZLEMESİ NASIL YAPILIR?

Ergonomik ve konforlu bir kullanım sunan temizlenebilir Eliz cam balkon kapama sistemlerinin en gelişmiş̧ versiyonu olarak balkonlar için tasarlanmıştır. Sistem kapalı konumdayken en alttaki 1. cam kol yardımıyla içe açılarak dış yüzeyinin temizliği yapılır ve aistem yarı açık konumdayken 2. Cam’ın üzerindeki kilit mekanizması basit bir hareketle açılıp diğer camlar da kolaylıkla temizlenir.

TEMİZLENEBİLİR CAM BALKONUN AVANTAJLARI NELERDİR?

Balkonunuzun formuna ve sizin ihtiyacınıza göre seçenekler sunan Eliz Cam ile yeni bir yaşam alanı oluştururken tarz, estetik ve hijyenik bir yapıya kavuşursunuz. Camlar istenildiği zaman tek bir tuşla otomatik olarak açılıp kapanabilir durumdadır. Kolay temizlenebilen bu sistem aynı zamanda yağmur, çamur, toz gibi dış etkenlere karşı yüksek koruma sağlar. Eliz’in temizlenebilir giyotin cam balkon uygulamaları konforlu bir kullanım ve panoramik manzara sunar. Temizlenebilir giyotin cam balkon sistemleri estetik açıdan daha hoş göründüğü gibi, uygulandığı alanın görünümüne etki ederek dairenizin değerini arttırır.