Blog

KIŞ BAHÇESİ SİSTEMLERİ

Bahçe rahatlığını ve keyfini yalnızca birkaç ay ile sınırlı koymayın. Birçok sayısız alanda değişik malzemeyle kış bahçesiniz oluşturun. Kış bahçeniz yılın en soğuk günlerinde bile sizi sarmalayarak taze hava almanızı sağlar.

HAYALİNİZDEKİ KIŞ BAHÇESİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN

Veranda, balkon, kafe ve açık çatı katı gibi dış ortamda olan yerleri Eliz’in cam balkon sistemleriyle kapatılarak kış bahçesi oluşturulur. Pratik kullanımı ve kolay temizlenebilir yapısı ile pek çok kişinin tercih ettiği bir alandır. Eliz’in kış bahçesi sistemlerinde, güneş ışınlarının etkisini azaltmak için tavanda nitelikli ısıcam kullanılabilir. Tavana sert bir cismin çarpması hâlinde camlar parçalanıp aşağı dökülmez ve olası kazalardan korur. Lamine cam sayesinde de güvenilir ortam sağlar. Bu durumda kullanılan alanlar ihtiyaca göre korunaklı yaşam alanlarına kolaylıkla çevrilir. Camlar istenildiği zaman açılıp kapanabilir durumdadır ve hava akımı yapmasıyla içeriye ferah bir ortam sağlarken izolasyon sayesinde içerideki soğuk veya sıcak havanın dışarıya çıkmasını engeller. Böylece kış bahçeleri enerji tasarrufuyla hem doğaya hem de ekonomiye katkıda bulunur.

Bayi ve toptan satış müşterileriyle de sürekli iletişim hâlinde olan Eliz, inovatif yönü güçlü personelleriyle hızlı cevaplama ve sorun çözümüyle Türkiye’nin her yerine hizmet verir.

KIŞ BAHÇESİNİN MALİYETİ NE KADAR?

Filmlerde gördüğünüz ve hayran olduğunuz o kış bahçeleri son zamanlarda çeşitleri artarak aslında çok da maliyetli bir şey olmadığını fark ettiniz. Eğer kış bahçenize yeteri kadar zamanınız varsa kendi zevkinize göre bütçenizi sarsmadan kış bahçesi yapmanız mümkündür. Fiyatlar tabii ki kapatılacak alana göre farklılık gösterir.

Kullanılan camlar yaz aylarında katlanabilir bir yapıya sahip olduğu için kış bahçeleri dört mevsim boyunca sınırsız kullanıma sahiptir. Bu da sizin kış bahçesi için harcadığınız paranın uzun yıllar kullanmanız anlamına gelir.