Blog

CAM KÜPEŞTELERİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ?

Günümüzde beton korkuluklar yerini hızla şık görüntüsüyle cam küpeştelere bıraktı. Kafelerde, restoranlarda ve teraslarda kullanılan Eliz’in küpeşte cam sistemleri sayesinde güvenliğiniz %100 sağlanırken dışarıyla aranıza set koymadan enerjiyi daima yüksek hissedeceksiniz. Ayrıca bu benzersiz ürün aracılığıyla, teras ve veranda kullanımınızı maksimize edebilir; saniyeler içinde rüzgarı kesebilirsiniz.

ELİZ’İN KÜPEŞTE CAM SİSTEMLERİNİN FAYDALARI

Son zamanların özellikle kafelerin gözdesi olan Eliz’in küpeşte cam sistemleri; temperli camdan tasarlandığı için sağlam, şık ve sağlıklıdır.

Eliz’in küpeşte cam sistemleri, kullanılan alanları estetiklik ve uzun ömürlülük sağlayarak alanların değerini artırır. Temizliği kolay olduğundan hijyen her zaman sağlanır. Her yapının atmosferine göre uygun çözümler, kullanım kolaylığı ve uygulama çeşitliliğiyle özellikle kafe ve restoranlar tercihidir. Çünkü bu mekânlar için büyük önem taşıyan Eliz’in küpeşte cam sistemleri sayesinde yaz ve bahar aylarında havanın güzelliğinin tadını çıkarmak isteyen müşterilerine şıklığı, konforu ve keyfi bir arada sunarak müşterilerinin mutlu zaman geçirmelerini olanak sağlar. Bu durumda o mekânın müşteri ile dolup taşması ile ödüllendirilir.